Петър Георгиев: Има политически чадър над всеки един завод в Русе

6
Има пълна защита на така наречените ИНВЕСТИТОРИ с техните робски заплати
Има пълна защита на така наречените ИНВЕСТИТОРИ с техните робски заплати Снимка: Dunavmost / Архив

Има пълна защита на така наречените ИНВЕСТИТОРИ с техните робски заплати

Русенец изрази недоволство от замърсяването на въздуха и водата в града в публикация в социалната мрежа.

В публикацията си Георгиев твърди, че институциите не предприемат никакви мерки за справяне със замърсяването. Той обвинява директора на РИОСВ Цонка Христова в защита на така наречените инвеститори, които според него умишлено съсипват и обезлюдяват Русе.

"Няма нито кмет, нито началник на РИОСВ, има пълна защита на така наречените инвеститори с техните робски заплати и пълният политически чадър над всеки един завод в Русе", пише Петър Георгиев. "Нашите загуби? Животите на децата ни? Кой ще ги защити?"

Георгиев също така призовава гражданите да гласуват по съвест на предстоящите избори. Той заяви, че на Русе му трябват будни млади хора, които искат да работят за града.

"Стига сме избирали някакви деца на комунисти, някакви чичковци, ояли се на пари и на власт, мислещи само за тях и за далавера", пише Георгиев.

Публикацията на Георгиев в групата "За чисти въздух и вода в Русе" предизвика бурни коментари в мрежата:

"Отново се вижда бездействието на институциите. Няма нито кмет, нито началник на РИОСВ. Има пълна защита на така наречените инвеститори с техните робски заплати и пълният политически чадър над всеки един завод в Русе. Умишлено съсипват и обезлюдяват града! Цонка Христова бе загрижена за загубите на предприятието. А нашите загуби? Животите на децата ни? Кой ще ги защити? Призовавам ви да гласувате по съвест! Стига сме избирали някакви деца на комунисти, някакви чичковци, ояли се на пари и на власт, мислещи само за тях и за далавера. На Русе му трябват будни млади хора, които искат да работят за града! Не знам вече къде да протестираме, но това си е геноцид!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    14
    до 10
    Добре де, да речем, че си прав за "служителите на РИОСВ знаят за какво става въпрос". Като е така, защо началника им не го каже в прав текст ами заблуждава по медиите, че няма проблем и хората подават фалшиви сигнали?
  • 0
    13
    Цецо
    Не е мърдала
  • 5
    12
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Ясно е, че Полит-Бюро на ЦК на Задкулисието в България отново действа както по време на Полит-бюро на ЦК на БКП и пълни "омразния" бунтарски Русе с "мръсни производства". Хубавите и чисти производства се дават на "шумкарските" области и градове, повечето в Южна България. Единствения изход за Русе и Русенска област е излизане от пределите на България и основаване на нова държава с граници Русенска област или в краен случай Русе да стане самостоятелен град-държава и, получаване на независимост и ставане на самостоятелен член на ЕС. Всичките производства които ни наложи принудително България да бъдат мигновено прекратени и се водят преговори с ЕС за нови , чисти производства. Всички кметове и общински съветници, които са били в Русенската община, по време на така наречения Комунизъм и след това до наши дни, да бъдат изгонени от пределите на Русе и Русенска област, а който иска да остане, да бъзе разследван и съден по новите закони на Русенската държава които ще бъдат приети на ново-сформираните Русенски парламент, Правосъдие, и Правителство. Да се постави начало на организация за отделяне на Русе и Русенска област от България, която да проведе референдум сред русенци в Русе и гражданите на останалите градове и села за основаване на нова държава Русчукия на територията на сегашната Русенска област.
  • 5
    11
    Гражданин
    Как къде да протестираме затваряме пътен възел Христо Ботев и блокираме целия град и тези които ни тровят. Докато не со оправят инсталациите.
  • 3
    10
    Ivoto
    Вижте, не смятам, че служителите на РИОСВ са виновни, защото те работят по нормативни документи и един от тях е "Наредба № 7 от 1999 г. за оценка и управление качеството на атмосферния въздух". Те работят по методи, които са остарели и не дават представа за пълното замърсяване на въздуха, като използват строго определени реактиви за откриване на определени вредни вещества във въздуха. В тази връзка е необходимо да се инициира промяна в нормите, служителите на РИОСВ знаят за какво става въпрос, за изследване качеството на въздуха, която може да се извърши с адекватни действия от страна на МОСВ.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари