Пенсионерка от Русе за добавките: Кьорава работа!

5
Всички пенсионери признават, че основно парите отиват за ток, вода, отопление, телефон и храна, а добавките помагат, но малко
Всички пенсионери признават, че основно парите отиват за ток, вода, отопление, телефон и храна, а добавките помагат, но малко Видео: NOVA NEWS

По-голяма част от пенсионерите в Русе получават парите си по банкови сметки

До три добавки ще получат пенсионерите през месец февруари, информира NOVA NEWS. Освен допълнителните пари за COVID, които са 60 лева, ваксинираните ще вземат и по още 75 лева, а тези, чиито пенсии са били ощетени през предходния месец, възстановяване на липсващи суми ще има. Около 1 милион възрастни хора ще получат разликата от сумите за декември и януари.

По-голяма част от пенсионерите в Русе получават парите си по банкови сметки, затова няма опашки от чакащи пред пощенските и банкови клонове.

При получаване на превод те първо гледат да платят сметките. Всички пенсионери признават, че основно парите отиват за ток, вода, отопление, телефон и храна, а добавките помагат, но малко.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари