Пенчо Милков награди отборите шампиони в „Купата на Кмета“

2
Първото място завоюва отборът на ФК „Мечките“, на второ се класираха футболистите от „Аларма“, а бронзовите медали бяха за АФК „Русчук“
Първото място завоюва отборът на ФК „Мечките“, на второ се класираха футболистите от „Аларма“, а бронзовите медали бяха за АФК „Русчук“

Приключи русенският турнир по мини футбол „Купата на Кмета“ 2021.

Той се организира от Калоян Георгиев и е с финансовата подкрепа на Община Русе.

Първото място завоюва отборът на ФК „Мечките“, на второ се класираха футболистите от „Аларма“, а бронзовите медали бяха за АФК „Русчук“.

Кметът на Русе избра най-добрите според него играчи, които получиха футболни топки с неговия подпис. Кристиян Димитров беше отличен за участието си на полуфинала, Калоян Петков за изключителната си игра на финал, а вратарят Асен Матеев получи специалната награда, защото във вратата му бяха допуснати само два гола. За най-полезен играч на турнира единодушно бе избран Мартин Минчев от ФК „Мечките“, а „Вихрен“ Николово си тръгнаха с приза за феър плей.

Финалите изгледаха и бъдещите футболни надежди на Русе, а именно децата на някои от участниците в турнира. “Вие имате страхотни татковци! Русе е толкова силен, колкото сме силни всички заедно“, обърна се развълнувано кметът Пенчо Милков към тях.

Купата на Кмета“ се организира от 2013 г. и победителят на града ни отива да премери сили с най-добрите отбори от страната на държавния турнир, организиран от Българската асоциация по мини футбол. Тази година той ще се проведе през септември месец в Слънчев бряг, където ще се състезават призьорите от миналогодишното издание.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Господ дава зъби два пъти, третия ще трябва да си ги платите!"

Надпис в стоматологичен кабинет

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари