Делян Пеевски: Някой иска да си делне държавата

0
Абсурдно е в някакъв меморандум да има желание за подялба на съдебната власт
Абсурдно е в някакъв меморандум да има желание за подялба на съдебната власт Снимка: ДПС

Абсурдно е в някакъв меморандум да има желание за подялба на съдебната власт

Интересът към „делкането“ на държавата е много голям, заяви председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски пред журналисти в парламента.

Пеевски коментира представения във вторник меморандум на ПП-ДБ, предложен за подписване от ГЕРБ-СДС, който очертава план за управлението на страната за следващите девет месеца.

"За мен е абсурдно в някакъв меморандум да има желание за подялба на съдебната власт, антикорупционните агенции. Това е нечувано. Мислех, че колегите се шегуват, че ще искат да си "делнат" съдебната власт и службите. Няма нищо за хората, има само "делкане" на служби, "делкане" на прокуратура", "делкане" на регулатори", коментира Пеевски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    3
    Моля,...
    Приберете си свинята-майка в кочината или я пуснете за отстрел. Противен и нахален, нагъл и безочлив, всички определения за него няма да стигнат. Търси се ловна дружинка да отстреля тази свиня...
  • 15
    2
    Иван Асен
    А ние целия Български народ искаме теб да делнем.крадлива свиня
  • 16
    1
    Селянка от провинцията
    Този шишко и бивш крадец на банки какво търси във властта?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари