Първо интервю на Анелия след годежа й

1
Чувствам се обичана, чувствам се призната, споделя изпълнителката
Чувствам се обичана, чувствам се призната, споделя изпълнителката Видео: NOVA

Чувствам се обичана, чувствам се призната, споделя изпълнителката

С музиката си Анелия завладя сърцата на хиляди хора, но сега нейното принадлежи само на един мъж. Преди няколко седмици тя отпразнува рождения си ден, а най-големият ѝ подарък вече е на ръката ѝ. Анелия дава първото си интервю, след като каза „да” на любимия си, предава NOVA.

Аз съм щастлива! Чувствам се обичана, чувствам се призната. За мен това един човек да се врече, да подари пръстен, да има брак с една жена е признание и вричане до края на живота, докато смъртта ни раздели. За мен това е бракът между мъж и жена”, сподели певицата.

„Очаквах, че един ден ще получа пръстен и ще развием връзката си. Защото, ако една любов е истинска, ако един човек е осъзнат и има една представа за връзка и живот, те вървят в една посока”, добави Анелия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Мери
    Баламите да продължават да си дават парите в Алфауин, че то сега сватба ще се стяга, после бебе. Пари ще им трябват на младоженците.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари