Дара Екимова: Върнах годежния си пръстен

5
Според певицата най-много боли от коментарите по адрес на майка ѝ
Според певицата най-много боли от коментарите по адрес на майка ѝ Видео: NOVA

Според певицата най-много боли от коментарите по адрес на майка ѝ

Дара Екимова се изповяда тази сутрин в ефир. Да, изповядва, защото тя говори след една трудна година, поредица от лични ужаси и най-мъчителните лични песни, които досега е пускала, предава NOVA.

Бизнесът да бъдеш Дара Екимова се оказва път с високи препятствия, безпощадна омраза, цинизъм и тотална липса на хуманност.

Демоните ти обича самотата. Те те изяждат. Понякога губиш реална представа за себе си”, споделя певицата пред Мон Дьо .

Тя разказва, че по време на трудния период през, който минава започва да губи вяра в себе си, но превръща музиката в свой катарзис.

„Осъзнах, че причината трудно да прощавам на хората в живота си, е защото аз едва прощавам на себе си. Отричала съм се от себе си много пъти”, добави тя.

Според нея най-много боли от коментарите по адрес на майка ѝ. „Мама е жената, която ме отгледа сама. Хората никога няма да я опознаят, защото няма да ги пусне в своя свят. Тя е един от най-добрите хора, които познавам. Оцеляла е в името да отгледа детето си. Те силна жена, аз не бих оцеляла.”, добавя певицата.

Аз се влюбвам всеки ден. Обичам много силно”, каза тя. Певицата допълва, че най-смелото нещо, което е правила в името на любовта е да каже „ДА” без да е готова за това. Казах „Да”, но към днешната дата не съм сгодена. Направих грешката да бъде честна на място, на което не трябва да бъда честна. Свалих пръстена и казах: „Много те обичам, но не съм готова за това”. Човекът до мен познава моите рани много добре. Той заслужава голямо благодаря”, казва Екимова.

Тя добавя, че през септември трябва да излезе първият и самостоятелен албум.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    11g24g nlo
    Daaa redaiiii xaaa xaaa
  • 16
    5
    ах,
    ридая
  • 22
    4
    Боже, Боже
    Това възгрозно дете как ли не го бутаха и пробутваха. Ами, не става. Какво да направим. Ако трябва да сме честни, то и баща и не го биваше като певец. Сега някой я наритал, пък тя върнала пръстена. Айде бе! А за майка и е изписано доста.
  • -15
    3
    Разяснение
    Отговарям: защото НОВА и 90% от "медиите" в България са купени от рушлямия и целят опошляване и изпростяване на нородонаселението. Искат както в ТероруZZстан да има само крепостни селяни с промити мозъци! Дали ще го допусне, зависи само от нас умните и българолюбивите! Дунавпрост е съща такава жълтокафява медия на издръжка от Мутрофанката!
  • 25
    2
    Фффффф
    Докога ще гледаме в ефир боклуци?????Тозо МонДьо ли какъв е,да не му давате ефирно време,защото ни занимава с нещастници като него!!!!Върнала пръстен,пък нейната майка била добра,музика,катарзис....Абе,вие нормални ли сте бе?????
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари