Първа версия за бруталното убийство в Пловдив

0
Всичко се е случило точно под офиса на областния управител
Всичко се е случило точно под офиса на областния управител

Всичко се е случило точно под офиса на областния управител.

Разследва се убийство по случая с открития мъртъв мъж на гърба на Областната управа в Пловдив. Това съобщи старши комисар Атанас Илков, директор на Областната дирекция на МВР.

В близост до трупа е намерен нож. Никой от разследващите не потвърждава, че смъртта е била причинена от това оръжие обаче, предаде Блиц.

По непотвърдена информация, една от основните версии, по която се работи, е сбиване и последвала смърт.

"Прокуратурата е образувала досъдебно производство за убийство", съобщи заместник-окръжният прокурор Галин Гавраилов. Видимата възраст на открития мъж е около 40 години, като той няма вид на клошар. Тялото е намерено облегнато на капака на паркиран автомобил „БМВ“.

Областният управител Здравко Димитров съобщи, че всичко се е случило точно под офиса му в Областната управа. Убийството се разследва, на място са все още криминалисти. Полицията не дава повече информация за това как точно е станало убийството. Знае се само, че до трупа е имало кръв.

Областният управител Здравко Димитров каза, че в целия район има видеокамери и в момента разследващите гледат записите от тях. Очаква се официално изявление на Прокуратурата.

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари