Задържаха мъж за убийство в Пловдив

0
Тони Тоневски е пребит от 55-годишен мъж
Тони Тоневски е пребит от 55-годишен мъж

Тони Тоневски е пребит от 55-годишен мъж

Окръжна прокуратураПловдив привлече като обвиняем 55-годишен мъж с инициали К.К. за смъртта на пловдивчанин след побой в Кючука преди близо 10 дни.

За инцидента съобщи във Фейсбук страницата на „Забелязано в Пловдив” синът му Венци Тоневски, предаде TrafficNews.

Той твърдеше, че не е бил уведомен за смъртта на баща си и е разбрал от познати. Тоневски разказа, че не е подържал постоянна връзка със своя родител, но никой не се е сетил да му звънне, за да му съобщи за инцидент. Той заяви още, че баща му не е имал други близки освен него и негови братовчеди, които също не знаят за случилото се. След като съвсем случайно е разбрал от познати, мъжът е посетил Първо районно управление, за да получи информация, но по думите му никой не му е обърнал внимание.

Според държавното ситуацията се е разиграла на 08 юли 2023 г., в Район „Южен“, а обвиняемият е причинил по непредпазливост смъртта на 60-годишния Тони Тоневски, вследствие на умишлено нанесена средна телесна повреда.

Обвиняемият е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор . Предстои Окръжна прокуратураПловдив да внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо него.

По делото се извършват действия по разследването.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари