Отпада хартиения вариант на "Гражданска отговорност" при технически преглед

5
Наличието и валидността на задължителната застраховка ще се проверява само проверява по електронен път
Наличието и валидността на задължителната застраховка ще се проверява само проверява по електронен път Снимка: БГНЕС

Наличието и валидността на задължителната застраховка ще се проверява само проверява по електронен път

Вече не е необходимо водачите на автомобили да предоставят на хартия задължителната застраховка "Гражданска отговорност" при извършване на годишен технически преглед на колата, съобщиха от Гаранционния фонд, предаде КРОСС.

В резултат на установената връзка за обмен на данни между системите на Гаранционния фонд и Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация", наличието и валидността на задължителната застраховка се проверява по електронен път в пунктовете за годишен технически преглед.

"Целта ни е да улесним водачите и да намалим ненужната административна тежест", заяви председателят на Управителния съвет на Гаранционния фонд Максим Колев. Той подчерта, че предоставянето на удобни за гражданите дигитални решения е сред водещите стратегически приоритети на ГФ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Nik
    Ако отпаднат и стикерите и тия хубави евро измислени категорий оня хубавец с оная машинка от евро парите за 2,5МЛ евро за стикери комуниста от бургас а извинявам се сина му оня заради който се съобразяват и пишат правилата в дай както му е удобно на него и се подиграватт с всички нас последно на пунктовете за прегледи ги рекетираха по 7 бона за да могат да продължат да работят бяха принудени да купят техниката им някой ще потърсили отговорност и от тия ,ДАНО МАХНАТ ТАЯ ГЛУПОСТ
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари