Отнеха шофьорската книжка на рапъра Никола Дринков

2
Рапърът Никола Дринков и негов приятел са мъжете, които се качиха с джипове на паметника на Съединението в Пловдив
Рапърът Никола Дринков и негов приятел са мъжете, които се качиха с джипове на паметника на Съединението в Пловдив Снимка: bTV

Рапърът Никола Дринков и негов приятел са мъжете, които се качиха с джипове на паметника на Съединението в Пловдив

Те бяха задържани за 24 часа и освободени с парична гаранция от 2 хиляди лева, предаде bTV.

На излизане от ареста рапърът Никола Дринков, неговият приятел и адвокатът им представиха своя защитна теза.

Искахме да представим нещо красиво от нашия град, тъй като имаме голяма аудитория. По един или друг начин искахме да го рекламираме“, коментира рапърът.

На въпрос защо решават да го правят с колите той отговори:

Да, може би беше грешка, защото си понасяме последствията. Качила се една кола някъде и след три минути е слязла. По никакъв начин нищо не е изронено, не е имало голи хора, оръжия“.

„Те не са нарушавали обществения ред. За мен престъпления няма. Това ще го прецени съда на един по-късен етап. Звезди по цял свят се снимат на паметници, културни забележителности - това е реклама за града“, добави адвокатът Пламен Бонев.

Шофьорските книжка на рапъра и приятеля му ще бъдат временно отнети. Ако съдът ги признае за виновни, най-тежкото наказание е до 5 години затвор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Тъпак Чукундур - Рапа
    Аз съм прост, и вий сте прости, ама аз съм още по-прост.
  • 15
    3
    Съдията
    Какъв е този муджахидин с тая ислямска брада? Вече всеки втори мухльо "рапър" се води! При бай Ставри да се научи на ред и дисциплина!
  • 15
    2
    Адвокат
    "Те не са нарушавали обществения ред. За мен престъпления няма, добави адвокатът Пламен Бонев" ?!?! Колега, по-тъпа защитна стратегия няма как да измисли и тригодишния ми син. Шосе ли води към стълбите на паметника? Започваме с чл.325, ал2. След това отиваме към "обругаване" /не ми се търси сега точния член в закона/. Само заради тоя т.н. "адвокат" си заслужава присъдата да е ефективна.
  • 19
    1
    Минувач
    Баф го у рапъро бетер криско
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари