Спипаха мъж да шофира мотофреза с 3,41 промила алкохол край село Бръшлен

6
За констатираното нарушение на шофьора е съставен акт
За констатираното нарушение на шофьора е съставен акт Снимка: БГНЕС

За констатираното нарушение на шофьора е съставен акт

Бързо производство е започнато срещу шофьор, заловен с положителна проба за алкохол от над 3 промила. На 29 април около 17:10 часа на главен път II-21, в района на км 30,500 от село Бръшлен в посока град Русе, автопатрул от РУ Сливо поле е спрял и извършил проверка на шофьор на състав от ППС - самоходна машина мотоблок /мотофреза/ без регистрационен номер с прикачено към него ремарке.

Изяснено е, че мъжът е 49-годишен жител на село Голямо Враново. При последвал тест с техническо средство за проверка употребата на алкохол от шофьора, уредът е отчел 3.41 на хиляда концентрация на алкохол в издишания въздух.

За констатираното нарушение на мъжа е съставен акт и му е издаден талон за кръвна проба, но той е отказал да му бъде връчен. Случаят е документиран като е образувано бързо производство по описа на РУ- Сливо поле за престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    6
    Да питам
    Борко Черния-Бабовското лайно бивш разгащен шериф от същото РПУ Сливо поле дето го хванаха доказано от СРСета да иска подкупи и го осъдиха 4 г. Затвор защо не е в панделата черния Пумияр???
  • -1
    5
    Оф, пак
    пишман шофьори, дето ако отидат на проверовъчен ще останат без книжки! Хубаво е когато си мълчиш, мислят те за умен, в момента в който проговориш лъсва глупостта ти!
  • 3
    4
    шофьор на New Holland
    Законът е за да се спазва независимо дали на някой му се иска или не.
  • 5
    3
    ...
    Тука има смесени два казуса, така че нека да акцентирам и някой добре запознат със закона (това автоматично изключва преставителите на Пътна полюция) да отговори: Забранено е да се ползват земеделски инструменти (забранено е да копам с мотика) в пияно състояние или е забранено с авто-мотиката да се движим по пътната мрежа (изключвам земеделските МПС - трактори, комбайни и пр. регистрирани като МПС по надлежния ред)? Или с други думи, косачка за тревата в градинката с четири колела и седалка, може ли да я позвам в градината пил и може ли да я управлявам по улицата отивайки до брат'чеда да окося тревата и у тях?
  • 4
    2
    Това е шега, нали?
    Нищо не се казва за регистрационни номера и шофьорска книжка категори Т. По тази логика и колело не трябва да караш ако си пил 1 бира.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари