Днес отваря врати нов търговски център в Гюргево

6
Откриването на търговския център ще бъде в 9:00 часа на адрес улица „Академик Мирон Николеску“ в съседно Гюргево
Откриването на търговския център ще бъде в 9:00 часа на адрес улица „Академик Мирон Николеску“ в съседно Гюргево Снимка: Facebook

Откриването на търговския център ще бъде в 9:00 часа на адрес улица „Академик Мирон Николеску“ в съседно Гюргево

Новият търговски център Giurgiu Shopping Park ще отвори врати официално днес, съобщават от търговския център в социалните мрежи.

Откриването на разположения на улица „Академик Мирон Николеску“ в съседно Гюргево център ще бъде в 9:00 часа.

Търговският център е разположен на площ от 7 000 кв.м. и предлага разнообразие от възможности за пазаруване, магазини с широка гама от продукти. В магазините са представени марки като: New Yorker, Noriel, Kik, Sinsay, CCC, Superzoo, House, Numero Uno, Flanco и DM, към които се добавя и първият ресторант KFC в окръг Гюргево.

Проектът в Гюргево е разработен в партньорство с белгийския инвестиционен фонд Mitiska REIM, главен изпълнител е австрийската компания Strabag.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    9
    Дим
    От 3 год.си купувам год.винетка,това са глупости и тарикатски номера,които след като напускате Румъния се плащат,т.е винетка.Тако те проверят случайно и нямаш такава по пътищата им те глобяват.
  • 3
    8
    Клиент
    Че то това много малко като площ, ще чакам по-големия аз...
  • 9
    7
    Сега
    Настъпи ли часът и полу-молът в 50-хилядното Русе да удари ключа?
  • 15
    6
    До 5
    Така е,дори аз съм един от тези,които пазаруват от Румъния.Преди Коледа си купих прасе,заклано и транжирано пред мен,сега ще си взема и агънце по същата схема.И се смятам за практичен човек,а не тарикат..
  • 17
    5
    мм
    Стойте и гледайте и тези които идваха и те ще намалеят и надеждите на търговците с очаквания уикенда да се появят румънските клиенти ще са мираж и нашите сънародници ще ходят тук замира всичко!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари