Откраднаха раница с 5 милиона рубли от безработен в Москва

0
Бандитите вероятно са имали информация що за „багаж“ има в раницата
Бандитите вероятно са имали информация що за „багаж“ има в раницата

В североизточните райони на Москва нападатели задигнаха от безработен раницата му, в която имало почти пет милиона рубли, съобщават местни медии, цитирани от БГНЕС.

Бандитите вероятно са имали информация що за „багаж“ има в раницата, поради което пръснали в лицето с неизвестно какъв за момента спрей и изчезнали с плячката.

Всъщност в Москва безработните не рядко олекват с милиони, и то не един и два.Миналата година по Коледа неизвестен извършител забърса 120 000 долара от раницата на пътник на метрото. При съставянето на протокола по случката, жертвата си казва, че е без работа.

Най-сериозния удар срещу човек с пари, но без работа, през миналата година е през януари. Тъкмо са приключили новогодишните тържества и 55-годишен руснак се оплаква, че от жилището му липсват 50 млн. рубли.

По-голяма част той съхранявал във валута, така че крадецът задигнал 12 млн. рубли, 350 000 долара и 250 000 евро.Всъщност обирджията бил заловен почти светкавично – това била 25-годишна отзивчива хубавица, с която ограбеният се запознал преди три дена. След залавянето ѝ законните пари на безработния му били възстановени.

В Москва безработните не олекват само откъм пари. През миналата година от потенциални клиенти на трудовата борса били задигнати 24 скъпи коли на обща стойност 108,9 млн. рубли.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари