Отиде си Милка Железарова

11
Поклон пред паметта ѝ!
Поклон пред паметта ѝ!

Отиде си дългогодишният главен художествен ръководител на Детско-юношеския фолклорен ансамбъл „Зорница“ в Русе Милка Железарова

Тя започва работа като хореограф в ансамбъл „Зорница” от есента на 1974 година, а от 1995 година става негов главен художествен ръководител.

„Невероятен човек, педагог, възпитател, а за голяма част от нас и родител! Светъл да е пътят на душата Ви, г-жо Железарова! Оставихте много след себе си, запалихте много любов, не само към фолклора! Научихте много деца на отдаденост, дисциплина и упоритост! Всички ще Ви помним!“, споделят с тъга нейни бивши възпитаници от ансамбъла, цитирани от Русе Медиа.

Поклон пред паметта ѝ!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Една от всички
    Бог да я прости, може да е била добър хореограф, но как само шамаросваше децата, лично съм ставала свидетел....
  • 1
    2
    .....
    Бог да я прости.
  • 21
    1
    #Зорница#
    Беше невероятен професионалист и човек! Светла Ви памет, г-жо Железарова!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари