Пенчо Милков: Загубихме една светла личност за Русе!

4
Доню Донев бе един от най-добрите родни хореографи и прекрасен човек, отдал живота си на българския фолклор, пише кметът на Русе
Доню Донев бе един от най-добрите родни хореографи и прекрасен човек, отдал живота си на българския фолклор, пише кметът на Русе Снимка: Bogdan Donev / Facebook

Доню Донев бе един от най-добрите родни хореографи и прекрасен човек, отдал живота си на българския фолклор, пише кметът на Русе

Загубихме една светла личност за Русе. Доню Донев бе един от най-добрите родни хореографи и прекрасен човек, отдал живота си на българския фолклор.

Той беше дългогодишен главен художествен ръководител на Фолклорен ансамбъл “Здравец” към Общинския детски център за култура и изкуство в Русе.

Изпращаме го с тъга и преклонение за любовта към фолклора и магията на танца, които предаде на поколения деца и младежи!

Ще ни липсва! Вечна му памет!

Пенчо Милков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    Змей
    А навремето дядо ти колко светли личности изтрепа край Щръклево а Пенчо,тръгнал сега да ми се прави на светец.
  • 5
    3
    Аз също
    БКП умря!, говори се, че е минал и през майка ти.
  • 6
    2
    БОЦко
    Аз познавах Иван Донев, създателят на танцовия състав "Найден Киров".
  • 17
    1
    БКП умря!
    Този некадърник едва ли знае кой е Донев! Само знае да оножда общинарките! СРАМ за Русе!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари