Отиде си Иван Караиванов - българският Том Джоунс

0
Поклон!
Поклон!

Отиде си една българска легенда.

Тази нощ ни напусна българският Том Джоунс - Иван Караиванов от Шипка.

Той написа във Фейсбук в 2 часа през нощта: "Приятели, при евентуално спукване на пикочния мехур, след колко време се умира? Дядо Иван - ,,Tom Jones"." Днес бе потърсен от кореспондента на БГНЕС по телефона, но той не отговори. След това звъннахме на кмета - Веска Панайотова, която веднага отиде в дома му, и откри безжизненото тяло на певеца.

Животът му премина в бедност и самота, но с много любов от приятелите си. Името му нашумя отново наскоро, когато участва в риалити формата "България търси талант", там той първо заблуди журито с имитация на трабант и мотор, след което ги остави без дъх с изпълнението си на песен на великият певец - Том Джоунс.

Журито се смая, а публиката се изправи на крака и бурно го аплодира. Още тогава стана ясно, че той има здравословни проблеми, защото му прилоша на сцената. Предвижваше се с два бастуна, а негов приятел с голямо сърце му бе конструирал триколка от малък мотор.

С нея той ходеше по участия и се предвижваше по стръмните улици на Шипка. Днес вече той не е между нас. Остава само топлият спомен от неговата голяма усмивка, и безупречният му глас.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари