От Русе ще тръгне турнето на "Фондацията"

5
Концертът "Щурците" на 55" ще бъде в деня на Русе - 6 май
Концертът "Щурците" на 55" ще бъде в деня на Русе - 6 май Снимка: ELLE / архив

Концертът "Щурците" на 55" ще бъде в деня на Русе - 6 май

"Щурците" на 55". Така е наречено новото турне на "Фондацията". Освен Кирил Маричков, който е неделима част от "Фондацията", на сцената ще се качат Валди Тотев и Георги Марков, обяви днес Добрин Векилов-Дони, цитиран от БТА.

По думите му в програмата песните на "Щурците" ще доминират, ще бъдат представени най-големите и най-хубавите хитове от всички периоди на групата.

На сцената ще излязат също Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански.

Първият концерт ще бъде в Русе - на 6 май. На 10 юли е концертът във Варна, на 21 юли - в Бургас, на 5 август - в Пловдив. Все още не е обявена дата за София. По думите на Дони турнето ще нараства лавинообразно.

Смятаме, че "Щурците" е създадена през февруари 1967 г., защото оттогава имаме името "Щурците". Но наистина нашето първо свирене беше на 8 декември 1966 г. във ВИТИЗ, каза Кирил Маричков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    ДОРОСТОЛ
    БЕЗ ПЕЦИ ГЮЗЕЛЕВ НЯМА ЩУРЦИ.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари