От ИТН не искат нито Петков, нито Василев за премиер

0
Смирена мъдрост ни е нужна на всички, посочи Ива Митева
Смирена мъдрост ни е нужна на всички, посочи Ива Митева

"Има такъв народ" е малко вероятно да подкрепят бъдещ кабинет, на който начело ще застанат като премиер Кирил Петков или Асен Василев

Това обяви лидерът на ПГ на ИТН Тошко Йорданов след края на консултациите при президента Румен Радев за сформирането на кабинет в това НС, предаде БНР.

ИТН: Г-н президент, ролята ви е изключително важна. Прекрасно е, че не се криете

"При ясни правила, без Петков да присъства в него и по възможност без Асен Василев да е в него, но да бъде кабинет от професионалисти, с ясно програма за определен период от време, поне за година напред. Говоря за програма", натърти той.

"Не се ли нагледахте от толкова години насам, когото лидер на партия е министър-председател и когато сгафи, последствията са за цялото правителство и за целия парламент. Тогава един министър не е важен за цялата държава, но когато той ти е лидер на партия и цялата партия скача да обяснява колко хубаво му миришат чорапите, цялата държавата отива на майната си", разясни той позицията на партията на Слави Трифонов.

На свой ред Ива Митева настоя за диалог между партиите в парламента.

"Смирена мъдрост ни е нужна на всички", посочи тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари