ИТН: Г-н президент, ролята ви е изключително важна. Прекрасно е, че не се криете

0
На консултациите при държавния глава отидоха Станислав Балабанов, Ива Митева и Тошко Йорданов
На консултациите при държавния глава отидоха Станислав Балабанов, Ива Митева и Тошко Йорданов

На консултациите при държавния глава отидоха Станислав Балабанов, Ива Митева и Тошко Йорданов

Специално за нас е удовлетворяващо, че президентската институция постъпва наистина отговорно в такъв момент. Нещо, което не се осъзнава от част от политическите партии. Помним достатъчно добре, за да можем да правим сравнения с представители на Президентството преди и сега. Вашата роля е изключително важна и е прекрасно, че ясно го осъзнавате и не се криете зад някой друг". Това заяви Тошко Йорданов от  „Има такъв народ” по време на консултациите при президента Румен Радев, предава NOVA.

Консултациите се извършват в каскада от кризи. Това изисква отговорно действие не само в национален, но и в международен план. Означава амбициозна, единна външна политика, за да отстояваме интересите си и да не допуснем България да остане в периферията на ЕС. Надявам се да извличате поука от изминалата година. Не мога да не отбележа Вашата последователна позиция при отстояване на националния интерес по въпроса с РСМ. Затова очаквам и Вашето отговорно отношение при преговорите за съставяне на правителство. Сложна е ситуацията в парламента, нужни са усилия за съставяне на правителство, от друга страна са необходими действия за приемането на важни закони за ПВУ и бюджета. По тази причина е важна позицията на всяка една партия". С тези думи президентът Румен Радев посрещна представителите на партията.

При държавния глава отидоха Станислав Балабанов, Ива Митева и Тошко Йорданов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Мунчо
    ИТН? Кои бяха тези?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари