Освен за пиене ракията има и други приложения

0
Ракията може да реши и редица здравословни проблеми
Ракията може да реши и редица здравословни проблеми Снимка: gotvach.bg, Стоянка Русенова

Едва ли има някой жител на Балканите, който да не е чувал за ракията.

Спиртната напитка присъства на трапезата и на почти всяко българско семейство. Със сигурност почитателите на домашната ракия са наясно, че тя е истински еликсир и е изключително подходящо питие при сбирка с приятели, пише zdrave.to

Тя обаче може да реши и редица здравословни проблеми. Ето за какво можете да ползвате ракията:

Болки, причинени от травми

Поставете в найлонов плик във фризера половин чаша ракия. Добре е винаги да имате зареден този еликсир, тъй като е невероятен помощник при болка, причинена от различни видове травми.

Почистване и дезинфекциране

Напоете памучен тампон с домашна ракия и почистете лицето си с него. Освен че ще го почистите, ще го дезинфекцирате много добре.

След тази процедура обаче задължително трябва да нанесете овлажняващ крем, тъй като в противен случай ще изсуши кожата ви.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари