Ограбиха възрастен мъж в квартал "Средна кула"

0
Пострадалият мъж е откаран в болницата за оказване на медицинска помощ
Пострадалият мъж е откаран в болницата за оказване на медицинска помощ Снимка: Архив

Пострадалият мъж е откаран в болницата за оказване на медицинска помощ

80-годишен мъж е бил нападнат и ограбен в русенския квартал "Средна кула", съобщиха от пресцентъра на МВР - Русе.

На 23 септември в 19:45 часа в Първо РУ е постъпил сигнал, чрез ЕЕН 112, че в района има пострадал мъж, който е бил ударен по главата. На посочения адрес е изпратен екип на Първо РУ.

Униформените установяват на място, че пострадалият е възрастният мъж. Той разказал на полицаите, че по-рано бил за риба в района, където неизвестен за него мъж се приближил и му поискал цигари и пари, но когато той му отговорил, че няма непознатият му взел от преден джоб на гащеризона мобилния телефон и диоптричните очила, след което го блъснал в реката и избягал.

Мъжът е откаран в болницата за оказване на медицинска помощ. По случая е започнало разследване, като е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари