Осиновителка получи 8 години затвор за убийство на дете

0
Детето почина на година и 10 месеца, след като жената му нанесла удар в главата
Детето почина на година и 10 месеца, след като жената му нанесла удар в главата Снимка: БТА

Детето почина на година и 10 месеца, след като жената му нанесла удар в главата

Осем години затвор за Анка Михайлова от Пловдив, убила осиновената си дъщеря Севда. Детето почина на година и 10 месеца, след като жената му нанесла удар в главата и му причинила черепно-мозъчна травма. Севда беше в кома повече от две седмици преди да издъхне.

Според информацията по случая Михайлова се ядосала, защото детето се движело от стая в стая и започнала да го малтретира. Вечерта на 23 септември 2022 г. ударила с ръка главата на малкото момиче, което получило черепно-мозъчна травма, изгубило съзнание и изпаднало в кома. Момиченцето беше прието в болница "Свети Георги" с травми по главата и тялото, синини и следи от ухапвания, а на 16 октомври 2022 г. почина.

Днес Пловдивският окръжен съд призна 42-годишната жена, тя получи 8 години лишаване от свобода, които да изтърпи при първоначален общ режим, съобщава БНТ.

Анка Михайлова е осиновила пострадалото дете през 2021 г. след получено одобрение от компетентните служби. Тя отглеждала и се грижела за бебето в апартамента си в Пловдив. Започнала да проявява агресия към него, защото не искала да променя начина си на живот, а детето ѝ създавало дискомфорт.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    4
    Втрещен
    Как 8 години бе? Че и общ режим! Абе аз ли нещо не съм наред?! Убито е детенце, което няма никакъв шанс да се защити! Как 8 години бе?! Ама дай да видим "компетентните служби", които са и дали детенцето каква оценка са дали! Те нещо отговорност, а?
  • 3
    3
    fgasdasfasfg
    викат обществеността " тия деца неблагодарни били , можело в дома седят по-лошо било ,глад мизерия ...." ! детето,което не беше прието от племето, ще го изгоди ,за да изпита топлината му !
  • 9
    2
    Мазна циганора
    А по бай Тошово време мангалите ходеха на училище, бачкаха наравно с българите и бяха по-ниски от тревата! Пък сега американска демокрация, права на малцинствата, толерастия и €вропедерастия....
  • 16
    1
    варненец
    8 години за убийство на дете ? ние сме пълен цирк
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари