Ограничено е движението по част от магистрала "Тракия"

1
Причината е провеждането на протестни действия
Причината е провеждането на протестни действия

Причината е провеждането на протестни действия

Движението по автомагистралаТракия“ от пътен възел „Свобода“ при Чирпан до пътен възел Нова Загора, в двете посоки, продължава да бъде ограничено поради провеждане на протестни действия. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обособен е обход през път II-66 - Стара Загора - Нова Загора - Сливен - АМ „Тракия“ и обратно. Ограничен остава и трафикът през Прохода на Републиката, между Гурково и Велико Търново.

Към 17:00 часа е възстановено движението по път II-76 Българска поляна - Княжево. Товарните автомобили, пътуващи от граничния контролно-пропускателен пункт „Капитан Андреево“ в посока към Русе - „Дунав мост“ или обратно, се пренасочват през пътен възел "Харманли" по път II-76 - Тополовград - Елхово - Ямбол - Ришки проход. Обходът за леките автомобили е през Шипченски и Котленски проход.

Една седмица вече са затворени възлови точки за движение в област Стара Загора, заради протеста на миньори и енергетици, който започна в петък, 29 септември, сутринта и продължава и към момента. Основното им искане сега е оттегляне на Териториалните планове за справедлив преход и нови преговори по точките от споразумението.

След среща с премиера акад. Николай Денков беше подписано споразумение, одобрено и от Народното събрание, но протестиращите не се съгласиха с документа и заявиха, че ще отстояват исканията си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари