Кои пътища остават блокирани от протести

0
МВР изнесе актуална информация за обстановката по пътищата в страната към 11:00 часа
МВР изнесе актуална информация за обстановката по пътищата в страната към 11:00 часа Снимка: БТА / архив

МВР изнесе актуална информация за обстановката по пътищата в страната към 11:00 часа

Ограничено е движението в части от автомагистрала "Тракия", автомагистрала "Струма", през Прохода на Републиката и по пътя II-76 в района на Българска поляна.

Това съобщиха от пресцентъра на МВР относно информацията за обстановката по пътищата в страната към 11:00 часа, във връзка с протестите на енергетици и миньори.

Според данните движението по автомагистралаТракия“ - от п.в. „Свобода“ при Чирпан до п.в. Нова Загора, в двете посоки, продължава да бъде ограничено поради провеждането на протестни действия. Обходът е през път II-66 Сливен – Стара Загора.

Временно е ограничено движението през Прохода на Републиката, между Гурково и Велико Търново. Товарните автомобили, пътуващи от ГКПП „Капитан Андреево“ в посока към Русе – „Дунав мост“ или обратно, биват пренасочвани през пътя Харманли-Тополовград-Елхово-Ямбол, както и през Ришки проход. Обходът за леките коли е през Шипченски и Котленски проход.

Движението по автомагистралаСтрума“, отсечката София-Благоевград при 59-и км, е ограничено в двете посоки от п.в. Бобошево до п.в. Дяково. Обходният маршрут е по път I-1 София-Благоевград през Дупница.

Временно е ограничено и движението по път II-76 в района на Българска поляна. Обходният маршрут: Българска поляна- Тополовград, път III- 559 – Светлина- Полски Градец- път II-55- Мъдрец – Главан – път II- 76 и обратно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари