Обвиниха в корупция полицая от Пловдив, взел банкнота от 50 лева

0
Потърпевшият заснел банкнотата преди да я даде
Потърпевшият заснел банкнотата преди да я даде

По сигнала работи "Вътрешна сигурност"

Обвиниха в корупция полицая от Пловдив, който беше сниман, че взима банкнота от шофьор, нарушил Закона за движение по пътищата. По сигнала работи "Вътрешна сигурност".

Случаят се разигра в центъра на Пловдив, припомни NOVA.

Гражданин подал сигнал, че след като навлязъл в забранена улица, е бил спрян от пътен патрул. По думите му полицаи му поискали подкуп от 50 лева, за да не го санкционират. Той обаче заснел банкнотата, преди да я даде, след което веднага подал сигнал.

Служителите на „Вътрешна сигурност” реагирали веднага. Намерили същата банкнота в единия полицай, който е задържан. Неговият колега е разпитан.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари