Общината кани русенци на публично обсъждане за изпълнението на бюджета

0
Участниците в обсъждането следва да са с предпазни маски и да се спазва дистанция от 1,5 метра.
Участниците в обсъждането следва да са с предпазни маски и да се спазва дистанция от 1,5 метра. Снимка: Dunavmost, архив

На 9 септември 2021 г. (четвъртък), от 17,30 ч., в град Русе, пл. „Свобода“ №6, в Пленарна зала, ще се проведе публично обсъждане на отчета за изпълнение на Бюджета на Община Русе за 2020 г.

На основание чл. 140, ал. 4 от Закона за публичните финанси, чл. 37, ал. 4 от Наредбата за условията и реда за съставяне на бюджетната прогноза за местните дейности за следващите три години, за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на Община Русе и във връзка с внесено в Общински съвет – Русе Предложение Вх. № 706 от 19 август 2021 г.

Желаещите предварително да се запознаят с материалите по отчета могат да направят това всеки работен ден от 14 до 16 часа в сградата на Община Русе, в деловодството на Общински съвет – Русе – ет. 3, стая 304 или на интернет страницата на общинския съвет.

Във връзка с обявената извънредна епидемична обстановка обсъждането ще се проведе при спазване на въведените противоепидемични мерки на територията на страната с цел защита и опазване живота и здравето на гражданите. Участниците в обсъждането следва да са с предпазни маски и да се спазва дистанция от 1,5 метра.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, операцията успешна ли е? Ще може ли вече да ям сладко?
- Какво сладко, бе...
- Е, не сега веднага, за в бъдеще?
- Какво бъдеще, бе...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари