Обезобразиха ме в салон за красота

0

Сияна Николова сподели за случай, в който тя и нейни две приятелки са попаднали наскоро, описвайки сами случилото се като абсолютен обир и обезобразяване, пише Glas.bg.

Накратко, дамите са били на процедури от типа перманентен грим, но това което са получили като услуга въобще не отговорило на очакванията им, а парите им не били възвърнати дори частично.

Ето нейните претенции:

"Обръщам се към вас с молба и огромно желание собственичката на салон Даймънт Хаус намиращ се в град Пловдив кв. Кючук Париж ул. Бяло Море 4 (до кафе "Екстрийм" ) да спре да лъже хората, да рискува здравето им, а и по възможност да си получи съответното наказание за нанесените вреди!

Аз, Сияна и две мои приятелки Костадинка и Ваня сме ПОТЪРПЕВШИ ОТ ИЗМАМИТЕ на Ибелина Дикеджиева. Тази жена се представя още и като Анжелина в обяви в интернет пространството. Кръщава така салона, който посетен на място се казва Даймънт Хаус. Представя се за компетентно лице, извършващо поредица от процедури като например : козметичка, поставяне на мигли, маникюрист, фризьор, нанасяне на перманентен грим и други.

Аз и горе посочените мои приятелки посетихме нейния т.н. салон за красота и се подложихме на процедура за поставянето на перманентен грим. След извършването на услугата сние заплатихме : Аз - 340 лв. (устни, вежди, очи ; Костадинка - 115 лв. (вежди) ; Ваня - 90 лв. (вежди), ЗА КОЕТО НЕ НИ БЕШЕ ИЗДАДЕНА КАСОВА БЕЛЕЖКА. Твърдя, че НЕ БЯХА СПАЗВАНИ НИКАКВИ ХИГИЕННИ НОРМИ. Използвана бе една игла, кочметичката не ползваше ръкавици, нито дезинфекцира предметите за дейностите си.

В крайна сметка НЕ БЕ ИЗВЪРШЕНА КАЧЕСТВЕНА РАЗКРАСИТЕЛНА УСЛУГА, А ОБЕЗОБРАЗИТЕЛНА. След като веднъж се подложихме на въпросните процедури и нямаше никакъв резултат, аз и една от приятелките ми повторихме в същия салон оформянето на веждите си (микроблейдинг). Отново нищо не се получи. В проведен разговор по телефона Ибелина предложи да върне половината от парите ни. Когато отидохме на място, въпросната козметичка ни показа на свои приятелки, които ни изкараха едва ли не хубави принцеси, сипейки по нас комплименти. Елементарен трик, на който нямаше кой да се хване. Впоследствие и дума не стана за връщане на пари, а само за повторение на процедурите... Бог знае докога. На нас ни стана ясно, че и 50 пъти да ги прави - нямаше да има смисъл. Не знам дали само материалите й са некачествени или тя самата, но работата й е под всякаква критика. Не ми се мисли колко дами всъщност идват в този салон и колко от тях също са потърпевши. Явно нищо не влиза в компетенциите на тази жена, освен да мами хората! Надявам се тя да спре с измамническата си дейност и за това се обръщам, както към вас, така и към ХЕИ и КЗП!"

В галерията можете да видите снимки след въпросните процедури на вежди, които ни бяха предоставени от Сияна. На последната снимка се вижда как трябва да изглеждат всъщност веждите след процедура, като само едната от тях е променена.

Източник: Glas.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари