Нямам нищо общо с убийството на Александър Антов

0
Стефан Асенов е отказал да мине през детектор на лъжата
Стефан Асенов е отказал да мине през детектор на лъжата

Нямам нищо общо с това престъпление.

Това казва пред "24 часа" Стефан Асенов, бивш зет на застреляния преди три седмици шеф на модна къща "Агресия" Александър Антов.

 Асенов се спряга в публичното пространство като един от заподозрените за убийството на бизнесмена. Открит на мобилния му телефон, той не пожелава да обсъжда в детайли случая. Казва обаче, че с дъщерята на Антов - Мая, са разделени от края на декември м.г. 

63-годишният Антов бе убит с два куршума в главата на 8 януари  вечерта, докато разхождал кучето си близо до къщата си в Бистрица. Зет му Стефан няколко пъти е бил разпитван като свидетел във връзка с разследването. Той има официален развод с Мая Антова. Двамата не са имали конфликт заради децата, твърдят запознати. 

Стефан Асенов е отказал обаче да мине през детектор на лъжата. От няколко години насам той нямал нищо общо с бизнеса на фамилия Антови. 

Днес той е собственик на фирма за недвижими имоти и за бързи кредити. Още през лятото на 2015 година дъщерята на Александър Антов е върнала фамилията на баща си, преди това е била Асенова по мъж.

Финансов мотив за покушението над Антов е основната версия на МВР. В началото наистина е имало подозрения към Антов, но напоследък се разколебали. Асенов не е задържан и е в България. 

Все още няма конкретен заподозрян за убийството. Продължава изготвянето на финансовия профил на дружеството. 

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари