Антов бил екзекутиран заради зет си?

0
Шокиращ семеен трилър може би стои в дъното на зверското убийство на модния бос Александър Антов
Шокиращ семеен трилър може би стои в дъното на зверското убийство на модния бос Александър Антов

Шокиращ семеен трилър може би стои в дъното на зверското убийство на модния бос Александър Антов.

Предни дни собственикът на реномираната модна къща "Агресия" беше открит застрелян в горичката край Бистрица, а убийството му хвърли в смут бизнес елита и даже политическите централи. През годините Антов си бе спечелил репутацията на почтен и честен предприемач, който не е наредил на никого, а напротив - помагал е на който с каквото може, пише столичен всекидневник, предаде Блиц.

Първоначалната информация, че Сашо Антов е ликвидиран след битов скандал, докато разхожда кучето си и че вероятно е познавал убиеца, обаче е невярна. Напротив - екзекуцията на модния бос е била предварително планирана, а криминалистите вече работят по няколко версии.

Основният заподозрян, срещу когото все още не са събрани доказателства, годни да послужат за ареста му, е доскорошният зет на Александър Антов - бизнесменът със спорна репутация Стефан Миланов, разкрива надежден информатор от МВР.

43-годишният Стефан дълго време живееше с Мая, дъщерята и единствената наследница на собственика на "Агресия". Преди около година и половина обаче двамата се разделят, след като Стефан заформя авантюра с богата дама от Банкя. Именно импулсивният нрав на бившия зет на Александър Антов и склонността му да се забърква със съмнителни типове в сложни и недотам почтени бизнес схеми дават основание на ченгетата да подозират, че зетят е в дъното на убийството.

Източници на БЛИЦ твърдят, че Стефан бил твърде нагъл и изневерявал на Мая по време на брака им, от който имат две деца. Самата собственичка на "Агресия" го хванала как върти авантюри във Фейсбук. 

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари