Нова версия за убийството на Александър Антов

0
Версията за близък човек зад атентата вече бе лансирана от медиите, но бе погрешно интерпретирана
Версията за близък човек зад атентата вече бе лансирана от медиите, но бе погрешно интерпретирана

МВР работи по нова версия за убийството на бизнесмена Александър Антов, научи първо BIG5.BG.

Според високопоставен източник, близък до разследването, зад екзекуцията на основателя на модна къща „Агресия“ е възможно да стои неговият зет – Стефан Миланов.

43-годишният Стефан има дълъг брак с Мая Антова, единствената наследница на собственика на „Агресия“. Преди около година и половина обаче двамата се разделят.

Версията за близък човек зад атентата вече бе лансирана от медиите, но бе погрешно интерпретирана, обясни информаторът ни. Досега се твърдеше, че покушението може да е поръчано от Миланов, тъй като дъщерята на Антов и негова съпруга – Мая, често го хващала в изневери.

Тази хипотеза обаче олеква, понеже в нея липсва мотив за такова крайно разрешаване на семейни скандали като убийство, при това на страничен човек като баща й Александър Антов.

Истината е на другия полюс – Стефан Миланов е хванал жена си „на калъп“ с друг мъж, побеснял и я потрошил от бой. След това взел двете си деца и изчезнал.

Александър Антов започнал упорито да иска от зет си да върне внуците му. Напрежението между двамата ескалирало и някъде в този момент се е родила идеята за убийството, смятат криминалистите.

Престъплението вероятно е мотивирано и с много пари.

Оказа се, че за да се спестят данъци, Антов или негов близък е продал фиктивно фабриката, магазини, земя и складове на циганин от Врачанско.

Година преди да бъде убит, Александър Антов е прехвърлил четири от фирмите си на безработен ром, на чието име се водят общо 23 дружества.

Само срещу 60 хил. лева моделиерът дал бизнеса си на Петко Васков Митов. Какво се крие зад скандалната сделка не е ясно, но 38-годишният мургав собственик е тотално непознат в модния бизнес и затова основателно се предполага, че е подставено лице на неизвестни кредитори.

Как обаче мистериозните прехвърляния на собственост имат връзка със Стефан Миланов - това е пъзелът, който криминалистите подреждат в момента.

Източник: BIG5
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари