Няма новозаразени с коронавирус в Русенско

1
Положителните проби в страната са 7,48%
Положителните проби в страната са 7,48%

Положителните проби в страната са 7,48%

В Русенско няма нито един новозаразен с коронавирус, показват данните на Единния информационен портал.

Новите потвърдени случаи на COVID-19 у нас за последното денонощие са 40. Направени са 535 теста, което означава, че делът на положителните резултати е 7,48 процента.

Няма починали пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция.

Към днешна дата в болница са 373 души с диагноза COVID-19 , от които 43 са в интензивно отделение. Няма новопостъпили за лечение в болница. Един човек е бил излекуван през последното денонощие, а общо от началото на пандемията – 1 263 054. Активните случаи към момента са 2939.

През последните 24 часа са поставени 10 дози ваксина срещу COVID-19 , а общо от началото на ваксинационната кампания са поставени 4 612 198 дози.

Общо 38 327 души у нас са загубили битката с COVID-19 от потвърдените 1 304 320 заразени от началото на пандемията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари