9 нови случаи на коронавирус в Русе

1
Положителните проби са 3,12% за страната
Положителните проби са 3,12% за страната

Направени са 2 596 теста в цялата страна

В Русенско новите случаи на коронавирус са 9, става ясно от данните на Единния информационен портал.

Новите случаи на COVID-19 у нас за последното денонощие са 81. Направени са 2 596 теста, което означава, че положителните проби са 3,12%.

За изминалите 24 часа няма починали пациенти с потвърден коронавирус. За същия период отчетените като излекувани са 36 души.

Към днешна дата в болница са 210 души с диагноза COVID-19, от които 26 са в интензивни отделения. Новопостъпилите в лечебни заведения са 19.

За последния ден са поставени 82 дози ваксина срещу коронавируса, а общо от началото на ваксинационната кампания - 4 608 615 дози.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари