Някой иска да вземе ТВ7 за без пари

0
Юли Москов: Никой не иска да спре ТВ7, те сами се спряха
Юли Москов: Никой не иска да спре ТВ7, те сами се спряха

Не разбирам защо непрекъснато говорят колегите журналисти в ТВ7, те не са страна в конфликта. Те са жертви на сегашните и предишните си собственици.

Собственикът на ТВ7 е Цветан Василев, това е абсолютно ясно, но журналистите не могат да го кажат. Над журналистите се издевателства. Не им се плаща редовно, 3 месеца са без заплати. Днес беше последния ден, в който им се обещават заплати, това е гавра. Собственикът и управителният съвет трябва да отговаря, каза главният редактор на „7 дни спорт“ Юли Москов в ефира на БНТ.

Някой иска да вземе ТВ7 за без пари. Руснаците искат да вземат телевизията. Хора на Кремъл и най-близките олигарси до Москва, олигархът Константин Малофеев. Никой в Русия не знае защо Путин му е дал 10% от Ростелеком. Този олигарх е в списъка със санкции на САЩ и ЕС, Малофеев спонсорира сепаратистите в Украйна. Не искам да видя как тази телевизия отива от КТБ в КГБ, допълни Москов.

Задълженията на ТВ7 към КТБ са 286 млн. лв пряко и непряко чрез фирми бушони. Отделно се дължат 30 млн. лв на фирми посредници. Нека се отговори на въпросите, къде са отишли тези пари и кой е собственикът на ТВ7. Николай Бареков много добре знае отговорите на тези въпроси, а журналистите в телевизията нямам идея. Кой ще връща всички пари, запита се журналистът Юли Москов.

Никой не иска да спре ТВ7, те сами се спряха, завърши Москов.

Източник: Novini.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари