Ново правителство или предсрочни избори?

0
Днес се очаква отговор на въпроса ще има ли правителство или предстоят извънредни парламентарни избори
Днес се очаква отговор на въпроса ще има ли правителство или предстоят извънредни парламентарни избори Снимка: БГНЕС

Днес се очаква отговор на въпроса ще има ли правителство или предстоят извънредни парламентарни избори

До 12:00 часа днес трябва да бъдат финализирани преговорите между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ.

Вчера Мария Габриел прие мандата от президента Румен Радев и започна да тече срокът, в който тя трябва да върне на държавния глава папката или с имената на бъдещите министри, или празна. По закон срокът е една седмица.

Ако не успеят да постигнат съгласие, отиваме на избори.

Преговорите между двете формации продължиха до късно снощи, а заявката е, че ще бъдат подновени тази сутрин. От опозицията отново настояха за предсрочни избори.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    11
    До осмия
    хехе, а какво, не ми казвай, че няма убити българи от ватниците. Има и то многобройни. И в типично за тях - убиват цивилни. Прочети колко са жертвите от бомбардировките в Балчик и Варна. Няма да говорим за убитите по лично поръчение на Сталин и Москва. Т.нар. Народен съд избива много от героите, сражавали се срещу руските нашественици по време на Първата световна война.
  • -1
    10
    До девети
    Като казваш Първата световна война да ти напомня, че на 03 март 1918 гоина Съветска Русия капитулира пред България и е подписан Брест Литовския мирен договор. А преди това са бомбардирали Варна и Балчик, но пък са яли як бой от генерал Иван Колев, така ги е гонил, че са скачали с конете си в Дунава. Та именно заради тази дата 03 март1918 година съм привърженик 03 март да остане национален празник на България. а относно четиримата наградени летци, чети история, те са наградени за това, че са защитавали небето на България, и най вече на София. Порво ги е наградил Борис Трети, после и имат и немска награда. Така, че като говориш нещо казвай целята истина, а не я видоизменяй. Много ватнишко е да говориш бълвочите на ватниците и да изкривяваш историята. Пак казвам, на Източния фронт не е изпратен НИТО ЕДИН БЪЛГАРСКИ ВОЙНИК!! а какво, искаш да оправдаш нахлуването на съветските орди в България и мракобесния наложен ни режим с това, че Бългаия е в състояние на война с Англия и САЩ, така ли? Смешки от комунистически вечеринки. Всичко е направено само от интересите на РуZZия да има присъствие на Балканите. Какво, нима Англия и САЩ, които в края на август са в Гърция не са могли да навлязат в България /и без това са във война и то обявена от нас на тях. Но не, така наречените ти "братушки" ни обявяват война, нализат в България и слагат начало на близо половинвековна окупация и геноцид. Това са фактите, истинските. Другото е от наръчника на комунистическия агитатор и опорки спуснати от буля Мутрафонова
  • 6
    9
    тогава два въпроса
    1. Кой срещу кого се включва в ПСВ и като сме срещу Антантата, Русия какво, кафе ли да ни черпи?!? 2. Във ВСВ на коя страна сме и на кого сме обявили война?!? СССР съюзник ли е на САЩ и Англия?!? Бай дъ уей, има четирима български летци наградени от Хитлер със железни кръстове за битката при Сталинград и една българска военно-полева болница на Източния фронт. А по Парижкия мирен договор от коя страна сме, на победителите или на победените?!? Иначе сме царе да се правим на невинни и да питаме: А нас защо?!?
  • 18
    8
    До 5:
    Майка си да еBеш, ти! Руснак не е убил нито един българин, ама американците, които са бомбардирали България и чиято сперма и фекалии ядеш ежеминутно, са избили и ранили тежко над 9 000 човека, а съборените сгради са над 13 000! Пак се изсери нещо умно, да ти ЕПМ, курвенска!
  • -17
    7
    до шести
    Хехе, вече ме разсмя, точно по история да ме пращаш да чета. Но явно ти четеш от съветски учебници, които нямат нищо общо с реалността. Кое не е вярно, а кажи бе отворко
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари