Новият министър на финансите смени директора на Агенция "Митници"

1
Първа рокада по върховете на НАП и Агенция "Митници"
Първа рокада по върховете на НАП и Агенция "Митници" Снимка: БГНЕС

Първа рокада по върховете на НАП и Агенция "Митници"

Вицепремиерът и министър на финансите Людмила Петкова съобщи пред журналисти в МФ, че директор на Националната агенция за приходите (НАП) остава Румен Спецов, а директор на агенция "Митници", става Георги Димов, досегашен изпълнителен директор на НАП, предаде БТА.

Фискалният резерв към 8 април е близо 6,7 млрд. лева, каза още Петкова. От парите във фискалния резерв 4 млрд. лв. са в Сребърния фонд за пенсии и разполагаемите средства са 2,7 млрд. лева, допълни тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    русенец
    А педерастът Спецов поради какви негови качества е оставен за шеф на НАП? Забравихте ли, че е измамил НАП с продажба на негова задлъжняла фирма? След като не може да управлява собствените си пари и е мошеник, дали може да управлява обществените пари?
  • -3
    4
    до 3
    Абе, наркотиците шефа на Митници ли ги лови?!? Ами тогава да уволняваме всички митничари, за какво са ни?!? Шеф Митници ще върши цялата работа! Що не мислите с главите си?!?
  • 1
    3
    Ти да видиш...
    Много бързат. Явно следващата пратка с наркотици е на път и всичко трябва да е "точно". А мотивите на лелката са смешни. Да видим новия началник за 2 месеца, колко наркотици ще хване и колко приходи ще събере, все пак ще управлява поне месец повече.
  • 2
    2
    ОПГ ГРОБ=ДПС
    Тези герберугодепесари трябваше да организират избори, а не да сменят работещи кадри? Явно за това са назначени да пазят некадърните директори на агенции, които не са сменяни от години???
  • 0
    1
    Аз
    О, много бързо. Браво!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари