Нови разкрития от къща на ужасите в Свищов

0
Съседка: Не съм виждала двете момичета от много години. Майка им казва, че са били по София
Съседка: Не съм виждала двете момичета от много години. Майка им казва, че са били по София

„Не съм виждала двете момичета от много години. Майка им казва, че са били по София. Никога не ни е давала телефон, въпреки че сме искали. Моите деца искаха да се свържат с тях, понеже заедно са отраснали!“.

Това сподели Цветана Вълкова, съседка на жената, която държала заключени двете си дъщери в Къщата на ужасите, намираща се на улица „Георги Тишев“ в Свищов.

Вълкова разказа още, че помни дъщерите, които днес са на 43 и 44 години като добри деца. „Много умни бяха и двете. Едната, Стефка, пишеше стихове и рисуваше. Анжела пък с пълно отличие завърши. Изобщо много умни и добри деца!“, реди Цветанка Вълкова.

С майката на Анжела и Стефка обаче Вълкова се виждала често в квартала. „С нея се срещаме, ако не всеки ден, поне два пъти в седмицата….Питала съм я за децата, моите деца когато са ми гостували, са я питали за тях, но тя е казваше, че са в София“, сподели още Вълкова.

По случая от работи и Районната прокуратура в Свищов. Според наблюдаващия прокурор Блага Георгиева, тепърва ще се назначават медицински експертизи, които да уточняват психичното състояние на трите жени, както и това дали двете са с атрофирали мускули или двигателно активни. 

Ще бъдат разпитвани и други съседи, и близки на трите жени. Комшии обаче твърдят, че често са чували виене и плач от зловещото жилище, уточнява вестник Труд.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари