Нова трагедия в семейството на мъжа, който се хвърли от 8-я етаж

0
Николай опита да удуши майка си, помисли я за умряла и се самоуби, но жената почина месец след това / Снимката е илюстративна
Николай опита да удуши майка си, помисли я за умряла и се самоуби, но жената почина месец след това / Снимката е илюстративна Снимка: Труд

Бившият затворник Николай Тодоров, който в началото на миналия месец сложи край на живота си, хвърляйки се от 8-мия етаж от блок в жк „Славейков” в Бургас, се е провалил заради наркотици.

41-годишният бургазлия преди фаталното решение направил опити да удуши болната си майка Калина. Тя изпаднала в безсъзнание, а Николай си е помислил, че е починала, след което се е метнал от прозореца на апартамента в бл. 19. 

Жената не е успяла да понесе нито загубата на сина си, нито раните, причинени от него, и всичко това, съчетано с болестите, я повалило и тя издъхнала преди седмица. Това съобщиха близки на семейството, цитирани от Флагман.

Николай беше много примерно момче като малък. Ученолюбив, учтив, прекрасно дете. След като завърши гимназия, замина да следва в Германия. Там се залюби с германка – страхотна жена. Направиха сватба. Известно време след това обаче започнал да употребява наркотици и започнаха проблемите в семейството. Баща му дори веднъж ми сподели, че снаха им е прекрасна, но Николай не го бива”, разказва тяхна съседка.

След като наркотиците провалили добрия бургазлия, двамата се развели. Николай дори за кратко бил настанен в комуна за наркомани. И това обаче не му помогнало. Няколко години по-късно Николай убива собствения си баща по жесток начин и влиза в затвора. 41-годишният мъж изкарал 5 години от присъдата си и отскоро бил на свобода, благодарение на болната си майка. Нямало кой да се грижи за нея и тя е успяла да го измъкне от пандиза. Неблагодарният мъж вместо да я гледа, всеки ден я биел, разказват още съседи.

Веднъж я срещнахме в парка, целите й крака бяха насинени. Тя каза, че е паднала, но ние после разбрахме, че Николай непрекъснато я удря. Когато се хвърли от прозореца, майка му е била намерена в безпомощно състояние в леглото. Веднага са я закарали в болница. Известно време е била с опасност за живота, след това са успели да я стабилизират, но преди седмица разбрахме, че не е издържала и починала. Жалко, че го изкара от затвора. Ако беше останал там, сега и той, и тя щяха да са живи. Жалко за затритото семейство”, коментира близка на семейството.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари