Нинова погна страхливия генерал

1
От всяка точка на България ще му задавам по един въпрос
От всяка точка на България ще му задавам по един въпрос Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви, че започва задочен дебат с председателя на ГЕРБ Бойко Борисов – от всяка точка на България, в която се намира, ще му задава по един въпрос. Първият е за отмяната на санкциите срещу Русия.

Нинова отрече твърденията на Борисов, че го разиграва за дебата. Принципна съм от началото до края – или лидерски дебат, или друг – не, заяви тя. Готова съм на дебат, ако той реши, когато където иска, но дебатът да е лидерски, принципен и за визията за България, посочи още председателят на БСП, предаде БТА.

Попитана дали все пак ще има дебат между нея и Борисов до края на предизборната кампания, Нинова каза, че ще го провежда задочно от тук нататък. От всяка точка на България, в която се намирам от утре, започвам да му задавам по един въпрос, изказвам моята теза и чакам неговия отговор, заяви тя.

„Ако БСП спечели изборите, ако бъда министър-председател, отивам в Брюксел и заявявам: „Г-да, следващият път, когато подложите на гласуване санкциите срещу Русия, България ще наложи вето.“ Чакам Ви, г-н Борисов, да изложите вашата теза по този въпрос“, заяви Корнелия Нинова, попитана какъв ще бъде първият въпрос към опонента й.

Лидерът на БСП коментира темата след среща с ръководството на Камарата на строителите в България. По време на разговорите е обсъден въпросът за държавното финансиране в сектора, програмата за саниране, както и свалянето на санкциите срещу Русия и участието на български строителни фирми на руския пазар.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари