Борисов не ме засегна, комплексирани хора няма как да ме обидят

0
Нинова заяви и с кои партии БСП би влязло в коалиция
Нинова заяви и с кои партии БСП би влязло в коалиция Видео: bTV

Ако сега бях министър-председател, щях категорично да кажа: "Ердоган да не се меси във вътрешните дела на Суверенна България."

Това заяви в ефира на bTV лидерът на БСП Корнелия Нинова по повод думите на турския президент за случващото се у нас.

"Турция се меси чрез действията на посланика, изявленията на Ердоган, който нарече Европа фашистка, "османския шут за Европа" и т.н. Това е абсолютно неприемливо", заяви тя и добави, че има конкретна протурска партия, която открито и грубо води политиката си у нас чрез Ердоган.

"България трябва да го заяви по всички начини – дипломатично, но твърдо. Затова призовавам заедно с лидерите на другите партии у нас, включително и ГЕРБ, както и европейски държави да имаме единна позиция всички заедно, а не поотделно. Трябва да заемем обща позиция срещу тази заплаха. Да се обединим поне веднъж!", допълни Нинова. 

Припомняме, че по-рано днес и президентът Румен Радев изрази недоволство от думите на турския си колега.

Нинова заяви и с кои партии БСП би влязло в коалиция. "Не бихме правили коалиция с ГЕРБ – чух внушения че най-доброто за България е голяма коалиция. Категорично няма да си променя мнението", изтъкна тя и добави: "С ДПС също! Не бихме допуснали трета такава загуба. С карадайъ се чуваме и виждаме, както с другите колеги".

Относно партия "Воля", лидерът на БСП заяви: "Изненадана съм от това, което правят последните дни и от завоя, който взимат към БСП. Миналата седмица бяхме най-голямото зло, а сега сме възможен партньор. Не разбирам такава непоследователност в политиката. Според това кой започва да води се завъртат и прилепят само и само да са във властта".

Тя коментира и шегите за езда от страна на лидерът на ГЕРБ. "Изказването на Борисов за ездачката не ме засегна. Това показва комплекс. Комплексирани хора няма как да ме обидят", заключи Нинова и изтъкна, че тренира редовно и от 38 години е на кон.
 
Запитана за едно добро качество на Борисов, Нинова отговори: "Ще кажа нещо, но на сила... Това, че е достъпен и лесно комуникативен с хората".

Когато я попитаха дали си е писала смс-и с лидера на ГЕРБ, тя потвърди. Борисов й честитил рождения ден, но преди много време. Тя пък от своя страна му писала за 3-ти март. 

Източник: btv.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари