Николай Марков: Западът ще ни хвърли в устата на мечката

4
Русия има интерес от дълго продължаване на войната
Русия има интерес от дълго продължаване на войната Снимка: Борислава Борисова / БНР

Русия има интерес от дълго продължаване на войната

И така наречения "обединен Запад" любезно и предоставя тази възможност. Докато ни управляват корумпирани, невежи и прости хора, винаги ще сме на страната на загубилите война. Пригответе се за онова, което вече ви се е случвало няколко пъти - предателство. Този път Западът ще ни хвърли в устата на мечката! Без да му мигне окото и без скрупули.

Банкерите управляват войните - това е проблема! Истинският.

Николай Марков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    11g24g 9okto
    Daaa zzzz
  • 4
    4
    до 3
    И Тагаров е сделан в СССР.
  • -5
    3
    Ушев
    СъвеЦкият милиционер Марков, с татуирани сърп и чук под фуражката си заработва копейките!
  • 4
    2
    русенец
    Този евро парламент, тези еврокомисии и най-вече евро комисарите все повече заприличват на Коминтерна и ранният болшевизъм! Само един Ленин да си измислят за идеолог!
  • 11
    1
    чичомиткобрат
    Прав е тоя, никой не иска да му вярва, особено тези индоктринирани със западна комунистическа пропаганда, които си мислят, че колкото повече се опитват да се домогнат до западните идеали, толкова повече просперитет ще има, истината е че точно обратното ще има - само упадък предстои. Западът сам по себе си вече е минал и отминал своя апогей. Докато там празнуват съществуването на педерасти, педофили, сатанисти и потъпкват Християнството, моралните ценности, семейството и всичко останало, само все по-зле ще стават нещата. А България и другите държави от източна европа са изостанали и са пропуснали западния възход (1860-1980), сега само можем да се "насладим" на западния упадък. Но тези имбецили, заслепени от комплекса си за малоценност, че не са се родили западняци не искат и да чуят за това и ще драпат и всичко мило и драго ще дадат само и само да се домогнат до "заветния запад". После като видят каква мизерия ще им донесе това ще живеят години в отричане на истината и когато вече трябва да приемат реалността, ще ги налегне такава депресия, че ще има масови самоубийства на евроамериканизирани български комунисти. Ироничното е, че същите обвиняват поддръжниците на Китай и Русия в "комунизъм", а те са слепи за факта, че запада в момента върви стремглаво към комунизъм. Във всичко от Берлин до Лос Анджелис ако кажеш на някой че е педал или че не харесваш педали или джендъри, ще ти съсипят живота, ще те уволнят от работа, няма да можеш да си намериш друга, просто няма да можеш да живееш повече ако не си на улицата. Това е "великия демократичен запад, където има свобода на словото"... или по-точно има свобода само на това слово, което е разрешено. Те там толкова са се изпедерастили всичките от 20ина години, че живота там е пълна трагедия, трябва и човек да се изпедерасти и всеки ден да си бие главата в стената, за да стане тъп като западняците и да се облъчва със западна пропаганда, за да може да живее там добре.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари