Ако ще има война, нека всички подпалвачи изгорят в нея!

4
Нашите хаджипенчовци ще изпратят и децата и внуците ви на война. Не техните деца, а вашите!
Нашите хаджипенчовци ще изпратят и децата и внуците ви на война. Не техните деца, а вашите! Снимка: Фейсбук

Нашите хаджипенчовци ще изпратят и децата и внуците ви на война. Не техните деца, а вашите!

Откакто влязохме в ЕС и НАТО качеството на живота у нас се влоши, точно обратното на очакваното. След 20 годишен грабеж и тенденциозно стопяване на спестяванията на българите запяха нова песен - еврозоната и Шенген. Бързо забравиха изминалите години и не искат да говорят за тях. Този път вече сме щели да станем богати, само да ни сложат в задния си джоб и готово. Ясно е, че и това е поредната лъжа, но тъжното е, че милион българи загубиха живота си през това смъртно време. Без никаква милост от страна на окупаторите както, впрочем, винаги са го правили! Безсъвестно.

Така минаха цели 20 години в безвремие и договорена политическа престъпност.

Днес вече всички наши политически лидери са мултимилионери. Кажете поне едно име на политик, който не е милионер от политиката на предателство, което върши - скрито или явно? Няма такъв, мили мои. Може да има само във вашите малки и празни главички, но в реалността няма! И няма как да има. Нещо повече, предстои най-лошото в цялата тази игра на смърт. Освен да ви ограбят под евроатлантическо ръководство, нашите хаджипенчовци ще изпратят и децата и внуците ви на война. Не техните деца, а вашите! Те ще избягат в първия удобен случай и ще си харчат откраднатите милиони, а за вас ще остане гробищата. Това е края на хилядолетната ни държава. Има само един изход - да направим неочакван избор. Фатален за всички тях и толкова внезапен, че да не могат да реагират.

Нещо такова, което заличава престъпниците! Завинаги и безвъзвратно.

Николай Марков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    ето
    Sтанко, нали си русофил, гласувай за най-руската партия чедо на КГБ - ДПС
  • 4
    3
    Sтанко
    Кажете и на мен за кого да гласувам де! Не намирам за кого да си дам така безценния глас...
  • 7
    2
    До 1
    Знаем,знаем,но няма да е за БСП и Нагаждане!!
  • 12
    1
    Да,
    За съжаление – прав е! Нашите мили, АНТИбългарски „политици“ ще изпратят и децата и внуците ви на ВОЙНА! Не ТЕХНИТЕ деца, а ВАШИТЕ! Решението на парламента за предоставяне на военна помощ за украйна от 3.11.2022г. бе прието с гласовете на: ГЕРБ-СДС, "Продължаваме промяната", ДПС, "Демократична България" и "Български възход", докато "Възраждане" и БСП гласуваха "против". Затова на 2 април – ГЛАСУВАЙТЕ да ги изметем тия ОТРЕПКИ! Вие си знаете за кого!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари