Николай Марков: Български политици няма, но българоубийци има в излишък

12
В България винаги са се отглеждат такива паразитни видове
В България винаги са се отглеждат такива паразитни видове Снимка: YouTube

В България винаги са се отглеждат такива паразитни видове

Пак ще вляза в ролята си на даскал! Уви.

Напомням забравеното. На 13 декември 1941 година в остра фаза на ВСВ България обявява война на САЩ и Великобритания. Това го правят пронацисткото българско правителство и парламент /същите като днешните боклуци/, които не осъзнават последствията, въпреки, че са в пъти по-умни и по-образовани от днешната шлака. И тогава е имало единици публични фигури, които са се противопоставяли на това безумие, но политическият слугинаж и тогава надделява над всичко и всички.

В България винаги са се отглеждат такива паразитни видове, които да бъдат ползвани срещу род и родина, независимо от световните политически кризи.

Последствията от обявяването на тази война знаете ли? Осем огромни планини от трупове в София, направени от телата на мъже, жени и деца. И пълно унищожение на огромна градска инфраструктура. С опция за заличаване на цялата държава и нация!

И тогава, както и сега продажните депутати и министри са били убедени, че няма да има никакви последствия за държавата и народа, но дълбоко са грешали. Както грешат и днешните политически боклуци, които искрено вярвам, че ще понесат отговорността на техните предшественици.

Български политици няма, приятели мои! Но българоубийци има в излишък.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Нико
    Много неща напират в мен да ти кажа, но .,.....,. Незнам какво нещо те е родило .... Но дано да имаш ...,..,. Аз съм на 53 г. Къде съм служил няма значение но от няколко години на такива като теб казвам първо правило на войната - всички страхливци е окопа се разтрелват на момента защото са заплаха и за малкото смели Мъже. Дано Бог да се смели над мен и мете праща в моя окоп.
  • -4
    2
    до 1
    Мн се кефя на тъпи и неграмотни.
  • 3
    1
    Нико
    Адаш, дълбок поклон пред личността ти. . От ТЕБ истини и само истини. Трудно ще ни бъде. Постараха се да смачкат истинските. Но ние се изправяме и пак напред. Осем пъти минавах под валяците на бухалките по поръчи. Е още см прав. Сега май ще дойде видов ден. Но и от нас трябва малко. Поклон пред личността ти , ще сме заедно в укопа.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари