Николай Марков: Готвят ни за война!

30
Стартирането на предния фронт на НАТО е в ход, 300 000 военни са струпани вече на полската граница
Стартирането на предния фронт на НАТО е в ход, 300 000 военни са струпани вече на полската граница

Стартирането на предния фронт на НАТО е в ход, 300 000 военни са струпани вече на полската граница

"Това правителство, което искат да формират, искат да гласува влизане с въоръжени сили на територията на Украйна. Ние нямам хора за умиране! България не трябва да бъде докосвана от огъня на войната, каквото ще да ни струва това."

Това заяви експертът по национална сигурност Николай Марков, който дискутира актуални политически теми от различни краища на света в предаването "Делници" по Евроком.

"Политиците мълчат, защото ни предстоят две важни неща. В момента предстоят две важни гласувания, едното е спешно излизане от НАТО, другото е спешно влизане във война срещу Русия. Нямаме друг път.

Стартирането на предния фронт на НАТО е в ход, 300 000 военни са струпани вече на полската граница.

Вероятно политиците ни осъзнават в какво положение са поставени и какво трябва да гласуват. Нито може да гласуват спешно излизане от НАТО, за да не участваме във война, нито могат да гласуват изпращане на въоръжени сили, повтарям въоръжени сили, на територията на Украйна. Нито едното, нито другото, а това може да се случи само ако нямаме парламент и редовно правителство.

Ние сме по-заинтересовани да нямаме стабилно правителство, нищо няма да се случи. Най-важното е да няма война! Това е най-важното, което трябва да чуят всички български граждани.

Може да гладуваме, може да нямаме пари, може всичко лошо да ни се случи, но най-лошото катастрофално и заличаващо за България ще бъде участие във война. Червената лампа на всеки български гражданин трябва да бъде война. Това правителство, което искат да формират, искат да гласува влизане с въоръжени сили на територията на Украйна в рамките на голям блок на НАТО с 300 хилядна армия.

Имам видеа от Ямбол, Карлово, Бургас и от варненската магистрала, пълно е с украински камиони - влекачи, които прекарват военна техника в момента. Това, което президентът казва е лъжа, че ние не изнасяме за Украйна. Какво правят тогава тези украински камиони тук? И товарят от складове, вършеят навсякъде из цялата държава. Ако те отричат, аз ще ги пусна тези неща в мрежата. Но тази перверзия, която се случва в българската държава не ми харесва, нито от страна на президента, нито от страна на политиците.

Готвят ни за война!

Това е много опасна голяма игра. Мен лично не ме интересуват вече цените, ако ще хлябът да стане 100 лева, ако ще бензинът да стане 500 лева, това не ме интересува. Интересува ме България да не бъде включвана по никакъв начин във война. Ние не знаем като българи кои са тия американски интереси в Украйна, все още не ги знаем, заради които трябва да палим голяма война и да умираме заради тези американски интереси.

Ако български политик вдигне ръка за участие във включване на България във война, той трябва да излезе от парламента, да напусне България и повече никога да се връща тук. Ако български военен, офицер, генерал, старшина или войник дръзне да вдигне оръжие срещу Русия на територията на Украйна и да се включва във военни действия, нека знае, че той не защитава българските интереси и българската земя и той никога повече няма да стъпи на тази територия с гордост, ще бъде срам за цялата държава и нация.

Българите трябва да се противопоставим, трябва да стане единни по отношение на антивоенната риторика. Аз не съм политик и не искам да бъда политик нито призовавам да ме следва някой. Просто искам да предпазя нещо, за което ви лъжат. Лъгаха ви досега, че не пращат оръжия, лъгаха ви и за закона, който направиха за включване на въоръжени сили, и това го направиха вече. И в момента се изисква от централата на НАТО включване на България с реални военни сили там.

Ние имаме семейства и като трезви граждани трябва да се запазим, като бъдем твърди по отношение на това, да не бъдем въвличани във война по никакъв начин с решение на този парламент, който готвят.

Каквото искат българските граждани, точно обратното се приема от тези, които са на власт и в парламента. Те са едни заложници на чужди интереси и те ще гласуват всичко, каквото им се каже. В този смисъл по-добре е да нямаме редовен парламент и правителство.

Украйна загуби войната по една или друга причина и намесата на предния фронт на НАТО е неизбежна. За мен е важно едно единствено нещо, това не е наша война, не е заплашена българската земя и територия, не са заплашени българските национални интереси.

Батальонът със специални сили в Пловдив е готов, той е сформиран със заповед, имаше специален бюджет за него да се подготви, всичко е в ход и действие.

Ние имаме едно съществено нещо, България да не бъде докосвана от огъня на войната, каквото ще да ни струва това. Нашите политици нека са умни, нека проявят цялата си хитрост и в България да имаме мир и спокойствие. Това е най-важното, децата да са ни живи и здрави, който иска да се бие - ето американците имат 350 милиона войници, хващат ги от Америка, пращат ги в Украйна и да се бият. Германците имат 100 милиона, да ги пращат. Вдигат флага с пречупения кръст и тръгват. Франция има 100 милиона, да отиват да се бият.

Ние нямаме 100 милиона, ние имаме 5 милиона от които 3 милиона са пенсионери. Имаме 800 хиляди млади хора, които трябва да правят деца и бъдеще на тази България. Ние нямаме хора за жертви.

500 хиляди човека ги избиха само в последните три месеца, това ли искаме ние?

Тук не стои въпроса кой е русофил и кой е русофоб. Въпросът е принципен. Ние нямам хора за умиране! Ние искаме тази България да остане на тия 800 хиляди крехки стъбълца, които ние имаме. Вместо да учат, да се развиват, да правят бизнес... ние ще ги пращаме на война да защитават американските интереси. Айде стига! Американците като искат да ги защитават, имат ядрени ракети, подводници, самолети, кораби, всичко имат. като искат война с Русия, да се бият."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    11
    Гошо
    Имаш нужда от психиатър.
  • 4
    10
    но нейм
    Съзидателното общество отдавна има ясен план как да живеем без парламент, без правителство, без властимащи, които са професионални лъжци и чужди марионетки. Съзидателно общество.
  • 5
    9
    Свободен
    България иска мир, но не и Нато. По добре,че няма правителство и няма да има.
  • -13
    8
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Казаното от тоя Николай Марков пък обслужва руските интереси, не е загрижен за България. който го е грижа за България ще иска разгрома на Русия на злото и мизерията. Марков му дават парички да пропагандира за Русия и е част от смъртоносното за България руско влияние. Той приказва за американските интереси така и така, ама защо не коментира руските интереси които са в основата на войната и избиването на четвърт милион руснаци и 100 хил. украинци?! Войната в бъдеще против Русия е да се спре избиването на украинци и руснаци от фашистите в Кремъл. Русия на злото и мизерията не трябва да продължава да бъде източник на тероризъм, насилие, убийства, геноцид. Enough is enough!
  • 13
    7
    Отегчен
    Хайде, хайде. Как пък точно някой ще ме мобилизира мен или детето ми? Как точно ще се случи? Ще ми дойдат трима на вратата ми ли? Ще ми дадат оръжие в ръцете ли? Че то тояга ми е достатъчна да ги просна. Имам една панелка и два кредита. Кое точно се очаква да защитавам аз? Да си я превзема тази държава който си ще. На мен не ми дреме.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари