Николай Марков: Днешните управници са зависими и със стотици милиони в офшорни сметки

1
Какви решения мислите, че могат да взимат зависими управници?
Какви решения мислите, че могат да взимат зависими управници?

Знаете ли защо казваме, че старите хора са като малките деца?

Слагаш пред очите на малко дете и на един възрастен индивид няколко човека, които имат огромна власт над всички останали. За възрастния и детето, фактът, че всички тези лица са с принадлежност към комунистическата система на държавна сигурност, реакцията ще изглежда по един и същ начин - възрастен /Какво от това?/, дете /Какво е това държавна сигурност?/. Едни и същи реакции и едни и същи очаквани резултати от това, че всички заедно зависят от решенията на тотално зависими и обяздени същества, които нямат собствен гръбнак и скелет. Такава им е работата!

Такива са днешния ни премиер, вицепремиер, всички председатели на парламентарно представените партии /някои от тях засега не ги обявяват/ и редица лица на които принадлежността е продължена по определена технология, за да имат право да заемат ключови длъжности в управлението.

Какви решения мислите, че могат да взимат зависими управници? - Краткият отговор е никакви, а по-правилния е: Каквото им бъде разпоредено от тези, от които произхожда тяхната порочна власт! Всички тези лица притежават стотици милиони долари в офшорни и други сметки чрез които се осъществява още по-големият им контрол. На кого е нужно това? - На всеки външен, който иска да има влияние върху българския пазар, производство, ресурси, икономика и политика. Без овластени лица, които са под пълен контрол отвън, това няма как да се случи. Технология на управление.

Лошото е, че тук живеят само малки деца и възрастни хора, които имат много практични нужди и искат да вярват в Дядо Коледа.

Николай Марков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари