Николай Денков: Земеделците са хора, лъгани много пъти през годините

1
Напрежението е отражение на огромно натрупано недоверие към политическата класа, заяви премиерът
Напрежението е отражение на огромно натрупано недоверие към политическата класа, заяви премиерът Снимка: Фейсбук

Напрежението е отражение на огромно натрупано недоверие към политическата класа, заяви премиерът

Земеделците са лъгани много пъти през годините. Напрежението е отражение на огромно натрупано недоверие към политическата класа. Това заяви преди началото на заседанието на МС премиерът Николай Денков.

Вчера бяхме свидетели на два големи протеста с редица искания. Повечето от тях са свързани с проблеми, натрупани през последните години. Първо искам да благодаря на преговорните екипи затова, че дойдоха, участваха в разговори и именно в резултат на тях имаме решения. Това е начинът да се разрешават проблемите – чрез преговори. Всички решения съответстват на целите и приоритетите на правителството. Никъде нямаше нужда то да отстъпва. В такива случаи и двете страни печелят. Няма нужда единият да бъде губещ. Всъщност упреците не са директно към нас. Всички разбират, че заварваме ситуация, при която трябва да се реагира бързо”, поясни министър-председателят, цитиран от NOVA.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 20
    2
    Ибемата
    Когато си ТЪП рушлямо-кумунярски трол и вземаш по 10 копейки на пост и 10 рубли, за да гласуваш за антибългарската "вгъZZраждани" е някакси жалко, чисто слабоумие не на 100%, а на 1000% даже и повече! Айде сега мрете в л@йн@, боклуци предателски! Слава Украина!!!
  • 65
    1
    Схемата
    Когато за теб са гласували по-малко от 10%, когато даже не си с първи резултат от изборите, и някак странно, така си управляваш, това си е чиста лъжа, чиста не на 100%, а на 1000% даже и повече!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари