Как приключи срещата на премиера със земеделските производители?

2
Премиерът заяви, че е планирана среща и за следващата седмица
Премиерът заяви, че е планирана среща и за следващата седмица Снимка: БТА

Премиерът заяви, че е планирана среща и за следващата седмица

"Срещата на земеделските производители с премиера беше изключително конструктивна", заяви министърът на земеделието и храните Кирил Вътев и изрази надежда, че всички участници в нея излизат с повече оптимизъм.

"Беше важно да се разбере, че говорим за нещо изключително нужно. Намерихме механизъм за следващите дни и се надяваме, че до края на седмицата ще изчистим нуждите и ставките сектор по сектор, за да може следващата седмица да разпишем черно на бяло какво е нужно", коментира Илия Проданов, председател на Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ), предава БТА.

Председателят на Националната асоциация на козевъдите и овцевъдите Симеон Караколев допълни, че следващата седмица ще предложат меморандум и пакет от законодателни промени, които са крайно нужни.

Според премиера Николай Денков двете страни са очертали три групи проблеми, които трябва да се вземат под внимание. По думите му те са структурирали процес, който да продължи в следващите дни, и са планирали среща за следващата седмица.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари