Николай Денков: Европа повече не може да си позволи да бъде разединена

1
Премиерът беше домакин на Тристранна среща с колегите си от Гърция и Румъния
Премиерът беше домакин на Тристранна среща с колегите си от Гърция и Румъния Видео: NOVA

Премиерът беше домакин на Тристранна среща с колегите си от Гърция и Румъния

Премиерът Николай Денков беше домакин на Тристранна среща с премиерите на Гърция Кириакос Мицотакис и на Румъния Йон-Марчел Чолаку в резиденция „Евксиноград”.

Както няколко пъти споменахме днес по време на срещата, е действително изключение да имаме трима премиери на едно място, двама изключително уважавани европейски комисари и също така един скрит премиер и комисар едновременно - Мария Габриел, която е заедно с нас”, каза в началото Денков, цитиран от NOVA.

Премиерът коментира, че основните обсъдени теми са свързани с развитието на Югоизточния европейски регион - както по отношение на транспортната свързаност, така и по отношение на енергийната и дигиталната свързаност.

„Всички тези проблеми днес имат изключително важен надрегионален аспект, свързан с това, което се случва в Украйна. С това, което виждаме от два дни, че се случва в Израел. Европа повече не може да си позволи да бъде разединена, да няма пътища, които да свързват съседните държави, да няма енергийна свързаност и по този начин да се оказва зависима от външни фактори”, категоричен е българският министър-председател.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    9
    Моето име
    Еех, 4 и 5, наистина ме разсмяхте... Не съм изненадан от коментарите. У ваше село толкоз мойте.. Винаги и навсякъде, колко са малоумни другите и каЪкви юродити смя ниЯ от НаШЕ село...хахах..хахах..хахах,.. хаха. Смях в залата. Не бе споко и книжки за оцветяване съм оцветявал, и коментари пиша кaто за 3 -ти клас. Не знаех, че пишейки коментари, требе да се подготвя като за дисертация. Само дето от вас лъха на интеиугентност колкото от кух пън. Ма тва не е тема. Обаче не видях смислен отговор на първия ми коментар по същество...А може би няма какво да се отговори защото е истина?! Аре смейте се още. То и без друго кранчето скоро ще ви го врътнат.
  • 0
    8
    фена на Путин
    Кирлив бледолик замалял глупак. Сякаш има път София Видин който да свърже напълно нормално две държави. Ние сме в 17 век. Какво говори този подложен нещастник ?
  • 1
    7
    до 6
    Те за нещо друго , освен за Крюгер, чел ли си? Или имаш съмнения , че се отнася за теб?:) Стига с този Крюгер, че ставаш банален. Смени плочата просто!
  • -2
    6
    Добър ден
    на братчетата и сестричетата на Дънинг и Крюгер! :) :) :)
  • 4
    5
    хаха
    Те тия книги дето ги е прочел "Моето име" са били с картинки за оцветяване и без текст. Коментара пределно ясно показва, че даже ниво "начално училище" не е достигнато.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари