Николай Денков свика службите заради ситуацията в Русия

0
Ще бъдат обсъдени рисковете за сигурността на страната и за българските граждани на територията на РФ
Ще бъдат обсъдени рисковете за сигурността на страната и за българските граждани на територията на РФ Снимка: БГНЕС

Ще бъдат обсъдени рисковете за сигурността на страната и за българските граждани на територията на РФ

Министър-председателят акад. Николай Денков свиква съвещание във връзка с изострената ситуация в Руската федерация (РФ). В него ще участват вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел, министрите на отбраната и на вътрешните работи, началникът на отбраната, ръководителите на Държавна агенция „Национална сигурност“, Държавна агенция „Разузнаване“ и служба „Военно разузнаване“, съобщиха от МС.

Ще бъдат обсъдени всички евентуални рискове за сигурността на страната и за живота и здравето на българските граждани на територията на РФ, както и готовността на държавата за реакция при възникване на необходимост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    гост
    Кой го брои и този мухъл за фактор свиква кого свиква и какво ще направи и той не знае
  • 3
    2
    Vgyu
    Aбе вие гледайте народа си!!!Цените скочиха главоломно!!!Заплатите ниски!!!Видите ли ще реагираме при нужда за братята!!!
  • 1
    1
    робин худ
    Айде махайте се продажници никой не ви иска пък и от както има правителство всичко пак взе да се дига ток вода всичко негодници по добре служебно правителство ,а не от козяк продажници безродни крайно време е да има политици в затвора ,а такива с лопата да ги ринеш
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари