Николай Денков поиска оставката на шефа на ДАНС

2
Причината е нежеланието му да освободи заместника си
Причината е нежеланието му да освободи заместника си

Причината е нежеланието му да освободи заместника си

Днес в отговор на мое официално искане очаквах председателят на ДАНС Пламен Тончев да представи мотивирано решение за освобождаване на заместник - председателя на ДАНС Деньо Денев. Вместо това получих отказ заради липса на аргументи”. Това заяви премиерът акад. Николай Денков, предаде БГНЕС.

Денков поясни, че отказът му дава сигнал, че Тончев одобрява незаконните действия на заместник - председателя на ДАНС. “Изпратих мотивите си на президента Радев за освобождаване на Пламен Тончев като председател на ДАНС”, заяви още Денков.

Денев е авторът на справката от ДАНС от 26.10 съдържащи манипулативни твърдения и внушения, с нея ДАНС даде началото на саботажа срещу машинното гласуване. Според доклад на ДИКСИ тази справка е в нарушение на закона и срещу обществения ред. Отказът на председателя на ДАНС да освободи своя заместник е удар срещу националната сигурност и демокрацията в България, отбеляза Денков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Аре стига!
    В коя работа бил перфектен специалист Дянков? Я ни обясни! За "перфектното калъпче сапун" ли? Защото той друго няма, колкото и да чета. Може би ти знаеш повече за трудовете му. Линк моля.
  • -1
    2
    русенец
    Жалко за Денков, добър специалист в своята област, но като премиер се проваля. Не иска оставката на заместник министъра, който явно си е превишил правомощията. Това е записано в мотивите на Върховен съд. Също така много странно, но нищо не знае, че министър от неговия кабинет е заплашван, и то не от някой друг, а от бившия премиер и негов партиен лидер - ПРОСТо Киро и наглеца Божидар Божанов, верен на морала на своята партия ДБ /т.е. няма никакъв морал/. Денков, върни се на мястото ти, където ти е силата, а именно в науката. А не искай оставката на шефа на ДАНС за това, че показа на цяла България как вашата коалиция спазва законите. Ако министър от кабинета на Борисов нарушеше закона, щяхте да ревете до господ, Радан Кънев щеше да запознае целия Европейски парламент и Европейската комисия с това, естествено с подръжката на комунистката Елена Йорнеча. къде е сега този блюстител на закона и реда?
  • 2
    1
    Аз
    Много грубо. Брутално даже. Българския Съд не отсъди, че ДАНС са направили закононарушение. Следователно са направили това което трябва. Българския Съд отсъди, че ако се спази процедурата, на изборите на балотаж може да се използват машините. Което е много различно от лъжливите приказки на ИИ и послушния им премиер.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари