Николай Денков: Очаквам наказания за агресията срещу българин в Скопие

0
Агресията е напълно неприемлива. Ясно е, че се търсят всякакви поводи за нея, заяви премиерът
Агресията е напълно неприемлива. Ясно е, че се търсят всякакви поводи за нея, заяви премиерът

Агресията е напълно неприемлива. Ясно е, че се търсят всякакви поводи за нея, заяви премиерът

Министър-председателят акад. Николай Денков очаква наказания за нападението срещу български гражданин в Република Северна Македония.

Агресията е напълно неприемлива. Ясно е, че се търсят всякакви поводи за нея, дори и на спортни събития, които би трябвало да ни обединяват“, каза той пред журналисти по повод случилото се с български футболни фенове в Скопие. Българските институции са предприели съответните действия, за да защитят нашите граждани, а виновниците да понесат своята отговорност. Премиерът отбеляза, че най-важното в случая е да се стабилизира състоянието на пострадалия младеж и той да се завърне обратно в България, съобщиха от пресцентъра на МС.

Българската държава ще предприеме всички мерки, за да може срещата между „Левски“ и „Шкули“, която ще се състои в София през следващата седмица, да протече без инциденти.

Акад. Денков изрази задоволство, че парламентът окончателно прие Закона за държавния бюджет за 2023 г. „В пленарна зала всичко си дойде на мястото, крайният бюджет е добър“, обобщи министър-председателят.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    1
    Бай Чеп
    Какво се е загрижил за българите тоя гаден плъшок! Да върви там да урежда коридор за зърното на Украйна или каквото там са му наредили от ПОСОЛСТВОТО!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари